La sèrie anime CHAINSAW MAN ja té tràiler, i és brutal!

És l'adaptació del manga d'èxit que publica Norma Editorial en sèrie de TV. ¿L'anime més esperat de l'any?


L'estudi d'animació mappa ha presentat el primer tràiler de Chainsaw Man, l'adaptació del manga original de Tatsuki Fujimoto en sèrie anime.



Mappa és un estudi creat el 2011 per Masao Maruyama, antic fundador de la prestigiosa Madhouse, i animes com Banana Fish i Dorohoeredo són creacions seves. Chainsaw Man és el seu nou treball, i han escollit a Ryû Nakayama (Black Cover) per dirigir els episodis. Hiroshi Seko (Ajin, Ataque a los Titanes) és el guionista.

El compositor Kensuke Ushio (Devilman Crybaby, A Silent Voice) ha compost la música.

El manga Chainsaw Man està sent editat a l'estat espanyol per Norma Editorial. Fins a la data només han estat editats els sis primers toms. Al Japó en canvi van molt més avançats i ja han publicat tot el "primer" arc argumental.

Per ara es calcula que hi ha 9.300.000 de còpies de del manga en circulació per tot el món.

Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto té aquest argument:

Denji és un jove pobre que farà qualsevol cosa per diners, fins i tot caçar dimonis amb la seva mascota, el gos diable Pochita. És un home senzill amb somnis senzills, que s'ofega sota una muntanya de deutes. Però la seva trista vida es posa cap per avall un dia quan algú en qui confia el traeix. Ara, amb el poder d'un diable dins d'ell, Denji s'ha convertit en un home completament nou: l'Home motoserra!  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris