La trilogia LA CALLE DEL TERROR s'estrena al juliol a Netflix

Tres pel·lícules. Tres setmanes. Una història de malson. Una trilogia basada en la sèrie de llibres d'èxit del mestre del terror R.L. Stine.


El buit que ha deixat Stanger Things a Netflix pot quedar minimitzat aquest estiu amb La Calle del Terror (Fear Street), una trilogia de pel·lícules que s'estrenin al juliol a la plataforma i que prometen adolescents, assassinats, aventura i fantasia.

La trilogia comença el 2 de juliol, amb una primera pel·lícula dirigida per Leigh Janiak. Les tres pel·lícules estan basades en els llibres de R.L. Stine. Kiana Madeira (Cleptómanas) és la protagonista, al costat d'Olivia Scott Welch, i Benjamin Flors Jr.

Es tracten de pel·lícules de terror amb temàtica LGTBI amb adolescents de protagonistes. No obstant això, als Estats Units, han estat catalogades amb una R per "violència sagnant forta, contingut de drogues, llenguatge i una mica de contingut sexual."

Els llibres originals de R.L. Stine -autor de la sèrie Pànic-, són llibres dirigits a tots els públics. Però les pel·lícules són R, l'equivalent a Espanya a +18. A això s'ha referit l'escriptor d'Ohio:

Als fanàtics de La Calle del Terror els espera un regal i algunes sorpreses importants. Els lectors saben que la sèrie de llibres està classificada com PG. Però les pel·lícules tenen qualificació R. Això vol dir molta més emoció, i molt més terror! He vist l'èpica trilogia de Leigh Janiak llançada en Netflix al juliol i puc dir-los que els ensurts i els crits han estat més dels que esperava.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris