LEVIZIA, nova pel·lícula de la llegenda de l'ultragore alemany Olaf Ittembach

(Martin Walde - Verena Konietschke - Olaf Ittembach)

Acaba de començar el rodatge de la nova pel·lícula del director alemany Olaf Ittembach, responsable de clàssics gore com Premutos i The Burning Moon.


La llegenda de cinema gore alemany Olaf Ittembach prepara una nova pel·lícula de terror sobrenatural. Es titula Levizia, i està contextualitzada al principi de la 1a Guerra Mundial (1914).

Per ara Levizia està en ple rodatge i el seu avanç és comentat pel mateix Ittembach a la pàgina oficial de Facebook. El més recent en conèixer-se és la recerca de 50 actors extres per al rodatge d'una escena dins d'un tren, on el més afortunat d'ells acabarà amarat de sang per l'actriu principal del film.

SINOPSI: Johannes queda greument ferit durant una batalla en la 1a Guerra Mundial i es desperta setmanes després sota la cura d'una dona atractiva. Es diu Levizia, de la qual s'acaba enamorant d'ella. Però aviat s'adonen que alguna cosa no va bé ... I és que Johannes, que no té memòria del seu passat, és buscat com desertor i ha de fugir juntament amb Levizia. Amb decisió, Levizia decideix enfrontar al seu costat contra els seus perseguidors. I un vell cercle es tancarà...

Verena Konietschke interpreta Levizia, una actriu que ja ha treballat amb Olaf Ittembach a Savage Love (2012), Legend of Hell (2012) i 5 Seasons (2015). Per la seva banda, l'actor Martin Walde interpreta Johannes. També estan Bela Klentze i Erhard Hartmann.

Olaf Ittembach és un director de cinema alemany especialitzat en gènere de terror i gore amb més de 20 pel·lícules rodades en trenta anys de carrera. El seu cinema més primerenc li va donar a conèixer amb els films ultragores The Burning Moon (1992) i sobretot Premutos (1997). Al nostre país només han estat editades en DVD de forma legal La Legión de los Muertos (2001) i House of Blood (2006).

Estarem atents a les novetats. Per ara us deixem amb algunes imatges del rodatge:  






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris