Lorina Kamburova mor als 30 anys per complicacions de Covid-19

Malgrat la seva curta edat, havia participat en diverses pel·lícules de terror com Leatherface, Doom: Annihilation, Day of the Dead: Bloodline i Nightworld.


L'actriu Lorina Kamburova mor per complicacions de la Covid-19 als 30 anys. Va participar en les seqüeles Leatherface (2017) i Doom: Annihilation (2019).

Segons el mitjà local Gazeta, Kamburova va morir en un hospital de Moscou el 26 de maig per una pneumònia conseqüència de la Covid-19.

El seu últim treball com a actriu va ser la comèdia Love and Monsters, estrenada en sales de cinema russes el 22 d'abril d'aquest any. La directora del film, Ekaterina Krasner, va comunicar la mort de Lorina Kamburova a la seva pàgina de Facebook:

Lorina Kamburova ha mort avui en un hospital de Moscou després de complicacions a causa d'una pneumònia vírica. Tan aviat com pugui dir-li adéu, escriuré aquí.


Lorina Kamburova va néixer el 1991 a Sofia, Bulgària. Establerta a Moscou, va participar en diverses pel·lícules de gènere de terror com Day of the Dead: Bloodline (2017) i Nightworld (2017), aquesta última al costat de Robert Englund, més enllà de les esmentades al principi de l'article.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris