Terror religiós al tràiler oficial d'AGNES (2021) de Mickey Reece

La pel·lícula serà presentada mundialment al Tribeca Film Fest.


Al Tribeca Film Fest serà presentada Agnes, pel·lícula d'exorcisme el tràiler oficial ha estat estrenat i llueix personalitat en un subgènere que avui es nota una mica fressat.

SINOPSI: El comportament pertorbador d'una monja provoca rumors de possessió demoníaca en un convent remot. Quan un sacerdot en espera i el seu mentor desil·lusionat són enviats a investigar, els seus mètodes fracassen, deixant un deixant de terror i trauma.

Està dirigida per Mickey Reece (Climate of the Hunter) partint d'un guió que ha escrit juntament John Selvidge. Ell descriu el seu estil com de "gent parlant a les habitacions". Ha dirigit més de 25 llargmetratges en poc més d'una dècada i cada treball posterior ha superat els límits de la seva pròpia forma establerta.

Segons llegim al web de Tribeca, Matt Barone descriu Agnes com "Atrevida i descarada. El prolífic escriptor-director (Mickey Reece), sempre iconoclasta, dóna la volta a les pel·lícules de possessió sobre el cap girant i vil, que ofereix no només la millor nova entrada al cànon de terror d'exorcisme dels últims anys, sinó també la més atrevida."

Està protagonitzada per Molly Quinn (Mrs. Grady a Doctor Somni), a més de Jake Horowitz, Sean Gunn, Hayley McFarland, Chris Browning, Ben Hall, Mary Buss, i Chris Sullivan.

Aquest és l'inquietant tràiler d'Agnes (2021):  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris