Tràiler de THE DEVIL'S TAIL, antologia d'històries body horror produïda per Black Mandala

Sis directores aportaran la seva mirada femenina a sis històries de terror. L'actriu catalana Elisabeth Casanovas (Merlí) té presència a la pel·lícula.


Black Mandala ha presentat una nova producció titulada The Devil 's Tail, una antologia de sis històries de terror dirigides per sis dones.

Produïda pel cineasta argentí Nicolás Onetti (Los Olvidados, Abrakadabra), la pel·lícula recull 06:00 malsons que prometen ser "molt físiques i impressionables", i que compten amb la mirada femenina de les directores Taz Pereyra, Carlota Martínez Pereda (guanyadora del premi Goya), Samantha Timms, Nicole Goode, Erica Scoggins i Llorer Vail.

SINOPSI: Una jove infermera comença el seu torn en un antic hospital de la ciutat. Després d'una estranya aparició, una de les infermeres més antigues li explica que fa uns anys hi va ingressar un pacient calcinat, el Sr. Moore. Ell va ser operat d'urgència pels metges, però ningú volia ajudar-lo. El dolor i les drogues l'havien tornat boig. Una nit van trobar el seu llit buit ... Un timbre interromp la història. L'anomenat prové de l'antiga habitació del Sr. Moore ...



En el repartiment principal destaca la presència Elisabeth Casanovas, l'actriu catalana que va enlluernar amb la seva interpretació a la sèrie de TV3 Merlí. També estan Maria Eugenia Rigon (Abrakadabra), Matt Mercer (Contracted, Bliss), Raymond Lee (ASYLUM: Twisted Horror and Fantasy Tales), Florència Antonucci, i Bruno Giacobbe (Aterrados).  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris