Tràiler de ROOM 9, amb les icones del terror Michael Berryman, Scout Taylor-Compton i Kane Hodder

Lionsgate estrena Room 9 a Digital i DVD el 20 de juliol als Estats Units.


Si et diuen que una pel·lícula de terror acull un repartiment amb Michael Berryman (Las Colinas Tienen Ojos), Scout Taylor-Compton (Halloween i Halloween II de Rob Zombie), i Kane Hodder (Divendres 13 Parts 7-10) la mires segur. Doncs això és el que et passarà amb Room 9.

A través de Dread Central hem vist el tràiler oficial de Room 9. El que hem presenciat no sembla gran cosa i fins es veu barata la posada en escena, però en tot cas la pel·lícula planteja una trama sobre un poble amb un passat tèrbol, amb assassinats i alguna cosa sobrenatural que l'envolta. Aquesta és la sinopsi:

Fa molt de temps, l'habitació 9 de Johnson / Bedford Inn, situada en una petita ciutat remota, va ser el lloc d'un espantós doble assassinat. Dècades més tard, amb la ciutat terroritzada un cop més per una sèrie d'assassinats rituals sagnants, una misteriosa dona anomenada Star arriba per investigar i pateix estranys flashbacks relacionats amb els assassinats de la posada. Està relacionada amb els assassinats... o serà la propera víctima de la posada?

Thomas Walton escriu i dirigeix ​​la pel·lícula, a més d'interpretar un personatge de la pel·lícula. També estan Brian Anthony Wilson, Tony Devon, Michael Emery, i David Raine.

La MPAA ha qualificat la pel·lícula amb una "R" per "violència sagnant i una mica de llenguatge".


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris