Vídeo viral de sinistra criatura caminant nua i de nit per la carretera a l'Índia

Una extraterrestre? Un fantasma? Una bruixa? Un vídeo gravat a l'Índia mostra un estrany cos nu caminant en la foscor. 


Un esgarrifós vídeo ha transcendit viral. En ell, un cos humà nu i d'aspecte femení camina a plena foscor de la nit per una carretera de l'Índia, a la localitat de Jharkhand.

D'aspecte adult, el cos reacciona amb certa sorpresa quan alguns motoristes passen pel seu costat i la il·luminen amb els llums dels seus vehicles. L'ésser, amb unes extremitats més allargades del normal, resulta terrorífic, i ens recorda l'aspecte de la nena Medeiros a REC.



Les imatges van ser capturades al pont Chadwa Dam el 28 de maig, al barri de Hazaribagh a la localitat de Jharkhand.

El vídeo va ser publicat per Oneindia News, un mitjà especialitzat a explicar històries capaces de cridar la teva atenció, entre la informació i l'entreteniment.

És un fantasma? Un extraterrestre? Qui sap. El que si podem concretar són les reaccions de la gent que s'acosta a aquest cos femení nu, i es dirigeixen a ella com "Bruixa". I més en concret "Chudail hai, ladki hai, record kar, record kar!" (Bruixa, Bruixa! Això és una dona. Enregistra-!). "

El portal Indi Alt News va comentar també el vídeo, i va dir que encara no estava clar per què la dona caminava nua i de nit per la carretera. Les autoritats locals estan investigant el succés.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris