LA FORMA DEL BOSQUE: Tràiler Oficial de l'opera prima de Gonzalo Mellid

Nicolás Onetti produeix aquesta història de terror que va ser presentada a Cannes, i que tracta sobre un esperit maligne que habita al bosc.


La productora neozelandesa Black Mandala Films, la uruguaiana One Play Studios i l'argentina 3C Films, han coproduït La Forma del Bosque, l'opera prima de Gonzalo Mellid. El primer tràiler ja està disponible:



La Forma del Bosque va ser presentada al Marche Du Film (Cannes), dins el showcase Blood Window. Va ser un dels projectes seleccionats per a representar en aquest mercat el millor de cinema Llatinoamericà. Aquesta terrorífica història està protagonitzada per María Paz Arias Landa, Nicolás Del Rio, Ezequiel Pache, Felip Corvalán, l'actor de culte Chucho Fernández, i la reconeguda actriu Magui Bravi en un paper pertorbador.

SINOPSI: Silvia i Andrés són dos joves germans, que viuen en una cabana remota al costat del seu avi. Sols en el bosc, els nens deslliguen accidentalment la ira d'un esperit fosc que els perseguirà durant el transcurs d'una nit. Només sobrevivint fins a l'alba podran desfer-se d'aquesta terrible maledicció.  




Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris