NATI MORTI: Tràiler Oficial de la pel·lícula italiana de terror d'Alex Visani

El director de Stomach presenta ara Nati Morti, protagonitzada per Ingrid Moracelli i Lorenzo Lepori. Estrena a octubre 2021.


Després de veure el tràiler de Nati Morti hem sentit l'obligació de compartir-ho amb vosaltres. Estem expectants amb aquest prometedor exercici d'estil que apunta a ser extremadament violent, molt gràfic i aterridor. És una pel·lícula italiana que no hauríeu de perdre-li la pista.

Empire Video, Digitmovies i Héctor Villena Mer produeixen aquesta pel·lícula independent escrita i dirigida per Alex Visani (Stomach). Té aquest argument:

Luna és una jove embalsamadora amb una estranya passió per tot el relacionat amb la mort. Un dia, durant un viatge pel bosc, troba dos cossos. La primera és una dona morta, l'altra és un home que encara tot just respira.


L'actriu Ingrid Moracelli (Stomach) interpreta Luna. El repartiment inclou també a Corinna Coroneo (sFashion), Lorenzo Lepori (Notte Nua), Ester Andriani, Edoardo Lazzari, Iwan Mazoni, i Claudio Massimo Paterna.

Nati Morti va ser rodada a la localitat d'Umbria (Itàlia), a prop del llac Trasimeno.

Digitmovies estrena Nati Morti en DVD a l'octubre, a Itàlia. Posteriorment serà distribuïda a altres països. Per ara gaudiu del tràiler:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris