Tràiler de DAIKAIJYU NO ATOSHIMATSU: El cadàver d'un Kaiju porta el terror

El cadàver putrefacte d'un kaiju desferma un terrorífic gas mortal en aquesta coproducció japonesa de Toei i Shochiku.


Toei i Shochiku uneixen esforços en la producció d'una nova pel·lícula de Kaijus de gènere de terror. Es titula Daikaijyu no Atoshimatsu, i a diferència d'altres pel·lícules del gènere com GodzillaGamera, aquí la criatura gegantesca planteja el problema un cop mor.

SINOPSI: Un gran monstre ataca al Japó, però mor de sobte. És només qüestió de temps que es produeixi una explosió de gas del cadàver del monstre, el que podria provocar el col·lapse de país. Arata Tatewaki (Ryosuke Yamada) està assignat per liderar un equip de forces especials a l'àrea crítica. Yukino Amane (Tao Tsuchiya) apareix davant d'Arata Tatewaki. És la secretària del ministre de Medi Ambient i també expromesa d'Arata Tatewaki.

Satoshi Miki (Instant Swamp) ha escrit i dirigit la pel·lícula. El rodatge es va realitzar a la regió de Kanto, al Japó.

El primer tràiler de Daikaijyu no Atoshimatsu ha estat llançat, i diu que l'estrena de la pel·lícula serà el 2022. Si alguna cosa tenen els japonesos és que les pel·lícules que produeixen normalment són estrenades en primícia al seu país, i després posteriorment són distribuïdes per la resta del món. Esperem poder-veure aviat a casa nostra.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris