Tràiler del documental SATOSHI KON: L'ILLUSIONNISTE (2021)

Aquest documental francès dirigit per Pascal-Alex Vincent serà presentat al Festival de Cannes entre el 6 i 12 de juliol.


Satoshi Kon ens va deixar el 24 d'agost de 2010 per un càncer. Ningú dubta a hores d'ara que va ser un cineasta únic, amb una mirada profunda alhora que preciosa en la seva il·lustració, i he portat molta gent a idolatrar el seu treball. Pel·lícules com Paprika, Perfect Blue, Millennium Actress o Paranoia Agent són obres mestres seves.

Fa uns dies Carolta Films va llançar el tràiler oficial del documental francès Satoshi Kon, l'illusionniste (prèviament titulat 'Satoshi Kon: La Machine À Rêves') dirigit per Pascal-Alex Vincent. A més, també ha fet públic el pòster oficial, creat per Kosal Sok on s'aprecien detalls de tota la seva obra:



La presentació mundial de Satoshi Kon, l'illusionniste serà a Festival de Cannes 2021, que se celebra entre els dies 6-12 de juliol, i en concret a la secció "Cannes Classics 2021: the documentaries".

El documental analitzarà la figura del cineasta japonès a través de l'observació de directors, animadors i artistes diversos com Mamoru Oshii, Mamoru Hosoda, Masao Maruyama, Taro Maki, Masashi Camino, Aya Suzuki, Masaaki Usada, Sadayuki Murai, Hiroyuki Okiura, Masafumi Mima, Yasutaka Tsutsui, Nobutaka Ike, Junko Iwao, Megumi Hayashibara, Shōzō Iizuka, Jeremy Clapin, Marc Caro, Casa Pruvost-Delaspre, Alexis Blanchet, Dimitri Megherbi, Yael Ben Nun, Rodney Rothman, Darren Aronofsky, i Andrew Osmond.

Confiem que Satoshi Kon, l'illusionniste es pugui veure al Festival de Sitges 2021. Per ara, gaudiu del tráiler oficial:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris