Un osset de peluix infectat amb el mal al tràiler de THE NEST

La llegenda del terror Dee Wallace està present en el desagradable tràiler oficial de The Nest (The Bewailing). Estrena 20 de juliol.


L'actriu icona del gènere de terror Dee Wallace (Aullidos, Cujo) protagonitza The Nest, pel·lícula sobre una nena que parla amb un osset de peluix que guarda al seu interior uns estranys paràsits. El tràiler oficial ha estat llançat a través d'4DigitalMedia i deixa bones sensacions.

James Suttles (The Evil Inside Her) és el director, i Jennifer Trudrung és la guionista de The Nest, també coneguda com "The Bewailing". Aquest és l'argument:

SINOPSI: Quan Meg i la seva mare Beth visiten una casa per instal·lar-se, Beth li compra a la seva petita filla un adorable ós de peluix, pensant que pot ajudar-la amb l'ansietat de la separació de la seva mare. Com fan tots els nens, Meg ràpidament s'encapritxa amb el peluix, li parla i el porta a tot arreu. No obstant això, aviat Beth s'adona que l'ós s'està comunicant amb Meg i fins i tot influeix en el seu comportament. Quan Meg comença a desenvolupar hàbits d'acaparament i sembla infectada per una criatura paràsita, les coses empitjoren. Aviat queda clar que hi ha alguna cosa molt més sinistra en aquesta joguina del que ningú podria haver imaginat.

L'actriu Sarah Navratil interpreta Beth, i Maple Suttles (filla del director) és Meg en la pel·lícula. També estan Kevin Patrick Murphy, Drez Ryan, Blaque Fowler, Anna Lynn Holleman, Penny Munroe, i Piper Suttles, a més de l'esmentada Dee Wallace interpretant a una amiga de la família.

The Nest s'estrena el 20 de juliol a Digital, DVD i vídeo a la carta a través d'4DigitalMedia als Estats Units. Aquest és el tràiler:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris