Argument de la nova 'Resident Evil', que serà terrorífica i "superviolenta"

Kaya Scoledario (Crawl) protagonitza Resident Evil: Welcome to Raccoon City interpretant a Claire Redfield. Estrena en cinemes el 24 de novembre de 2021


El reinici cinematogràfic de Resident Evil adaptarà els dos primers videojocs creats per Capcom. El seu títol oficial és Resident Evil: Welcome to Raccoon City, i està dirigida per Johannes Roberts, director de l'excel·lent Els Estranys: Cacera Nocturna.

El més nou en conèixer-se sobre la producció és de part del productor Hiroyuki Kobayashi, qui ha parlat sobre el procés de creació de Raccon City i dels monstres, que seran creats per CGI.

En paraules per Screenrant, Kobayashi diu "relacionat amb el reinici de Resident Evil, la filmació a Toronto ha acabat i estem enmig de la creació de les criatures en CGI".

També ha estat confirmat l'argument de Resident Evil: Welcome to Raccoon City:

Una vegada que va ser la llar del gegant farmacèutic Umbrella Corporation, Raccoon City és ara una ciutat agonitzant de l'Oest Mitjà. L'èxode de l'empresa va deixar a la ciutat en un erm amb un gran mal que es gestava sota la superfície. Quan es deslliga aquest mal, la gent de poble canvia per sempre ... i un petit grup de supervivents han de treballar junts per descobrir la veritat darrere d'Umbrella i sobreviure a la nit.


També s'ha pronunciat l'actor Tom Hopper per al portal Collider, un dels protagonistes de Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Ha volgut insistir en el treball col·lectiu de tot l'equip de la pel·lícula per representar amb fidelitat l'estètica i jugabilitat de Resident Evil, a més de catalogar la pel·lícula com "superviolenta".

Crec que des d'un punt de vista estètic la pel·lícula ha estat ben adapteu. És una estètica que, quan l'estàvem filmant, jo estava com, 'Se sent com el joc'. Realment espero que els fanàtics de Resident Evil es portin alguna cosa bona. [...] És increïblement aterridor [videojoc]. Hem intentat transmetre això a la pel·lícula, i crec que aconseguirem donar-li a l'audiència aquesta sensació, que se senti com un joc de terror.


(Kaya Scoledario)

Kaya Scoledario (Crawl) protagonitza Resident Evil: Welcome to Raccoon City interpretant a Claire Redfield. També estarà Hannah John-Kamen (Ant-Man) com Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) com Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) com Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland 2) com Leon S. Kennedy, i Neal McDonough (Yellowstone) com William Birkin.

Sony Pictures estrenarà a sales de cinema catalanes Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Tenia previst fer-ho en cinemes el 9 de setembre, però finalment es retarda l'estrena al 24 de novembre de 2021. Falta concretar que a Espanya ho faci en la mateixa data o posteriorment.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris