Brutalitat policial al tràiler AMITYVILLE COP (2021)

Acció i terror en la nova pel·lícula de director de Samurai Cop 2Quarantine Girl, que s'estrena a l'octubre.


Un policia posseït per una força demoníaca protagonitza Amityville Cop. És la nova pel·lícula de Gregory Hatanaka (Quarantine Girl) que serà estrenada a la tardor a través de Cinema Epock, i el tràiler oficial ha estat llançat.

SINOPSI: Una ciutat turmentada per un passat sagnant ha provocat el sorgiment d'una greu brutalitat policial. Mentre els cossos s'amunteguen, dos detectius busquen aturar una força demoníaca que terroritza el veïnat.

El guió l'ha escrit Geno McGahee, director de Rise of the Scarecrows: Hell on Earth, que també exerceix com a productor.

Amityville Cop està protagonitzada per Jason Toler (Killer Plan), amb Lisa London (Sudden Impact), Nicole D'Angelo (Quarantine Girl), Lovie Johnson, Nino Cimino, Chris Spinelli, i la llegenda de cinema de terror Laurene Landon (Maniac Cop).

Més enllà del seu títol amb ganxo, en el tràiler ens ha cridat l'atenció per la seva barreja d'acció i terror en una història protagonitzada per un policia diabòlic, una cosa que ens recorda a la mítica saga de pel·lícules Maniac Cop. Les seves imatges impactants, així com un factor divertit en totes elles, li atorguen frescor i interès.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris