Chris Alexander dirigeix IT KNOWS YOU'RE ALONE, produïda per Charles Band [Tràiler]

El director de la seqüela Necropolis: Legion, dirigeix ara aquesta producció de Delirium Films. Protagonitzada per Bee Dawley i Ali Chappell  


Delirium Films produeix It Knows You'r Alone, pel·lícula de terror de molt baix pressupost dirigida per Chris Alexander, responsable de pel·lícules recents com Girl With a Straight Razor i Necropolis: Legion.

Charles Band és el productor de la pel·lícula. I és que el llegendari cineasta creador de les productores Empire Pictures i Full Moon també gestiona aquest segell cinematogràfic anomenat Delirium Films, destinat a pel·lícules amb micropressupost.

It Knows You'r Alone explica la història de Natalie (Bee Dawley), una dona que viu una vida solitària a casa esfondrada i plena d'antiguitats al costat de la mar. Quan troba un enorme i sinistre telèfon nàutic a la platja, el porta a casa i aviat comença a tenir malsons d'una dona fantasmal vestida de negre (Ali Chappell). Mentre el telèfon embruixat segueix sonant i els somnis es fan realitat, la dona parasitària de negre comença a envair la ment i el cos de Natalie.

Segons Chris Alexander, que va dir que el seu Girl With a Straight Razor és una una pel·lícula d'"explotació elevada", ha descrit també el seu nou film. Diu "Combina el color saturat i el melodrama de Douglas Sirk, l'ambient lasciu i de baix pressupost de l'eurohorror vintage dels setanta i la raresa psicodèlica de l'antologia Night Gallery".

La pel·lícula s'estrenarà a Amazon Prime i Full Moon Features a l'octubre.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris