El director de 'Excision' presenta el tràiler de KING KNIGHT

Barbara Crampton participa en aquesta comèdia de terror que serà presentada al festival Fantasia a l'agost.


El 8 d'agost es presenta al festival Fantasia (Canadà) la pel·lícula King Knight, comèdia de terror dirigida per Richard Bates Jr., el mateix creador de pel·lícules com Excision i Tone-Deaf que van ser excel·lentment acollides pels fans del gènere.

Dos forasters sacerdots anomenats Thorn (Matthew Gray Gubler) i Willow (Angela Sarafyan) acaben participant en un aquelarre de bruixes en una petita comunitat de Califòrnia. Quan Willow desenterra un secret del passat de Thorn, les seves vides es veuen sumides en el caos en aquest esbojarrat i intel·ligent regal, adornat amb un elenc salvatge que inclou a Nelson Franklin, Johnny Pemberton, Barbara Crampton, Ray Wise, Andy Milonakis i les veus d'Aubrey Plaza, i AnnaLynne McCord.

Com apuntàvem, l'actriu de culte Barbara Crampton (Re-Animator) té presència a la pel·lícula. El repartiment el complet Kate Menjar, Johnny Pemberton, Josh FADEM, Nelson Franklin, Emily Chang,Ronnie Gene Blevins, Swati Kapila, Shane Brady, AnnaLynne McCord, Alice Glass, Aubrey Plaza, i Ray Savi.

No et perdis el delirant tràiler oficial de King Knight:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris