Tatuatges, mutilacions i implants per a semblar un extraterrestre

 

 

Anthony Loffredo: "És un projecte per a tota la vida i no pararà mai"


Es diu Anthony Loffredo, és francès, i té trenta-dos anys. Des de fa uns anys es va proposar convertir-se en un "extraterrestre negre", i per això ha anat cobrint el seu cos amb tatuatges així com s'ha mutilat el llavi, el nas i les orelles. També ha partit la seva llengua en dos i s'ha col·locat implants sota la pell per tot el cap.

Per si no n'hi hagués prou, Anthony Loffredo reconeix que només ha realitzat el 20% del seu procés de transformació en extraterrestre.



Com va començar tot? Segons ha explicat en xarxes socials, "Vaig tenir un clic quan era guàrdia de seguretat. Em vaig adonar que no estava a gust amb la meva vida i vaig decidir deixar-ho tot als 24 anys, i me'n vaig anar a Austràlia. "

I és que des de molt jove Loffredo sent passió pel culte al cos. Ja a Austràlia, el 2017 va iniciar el seu projecte: The Black Alien. El seu procés de transformació corporal ara ha estat presentat, però Loffredo admet que "És un projecte per a tota la vida i no pararà mai". Insistim que per ara només ha completat un 20% del seu canvi corporal.

La seva última cirurgia la va realitzar a l'estat espanyol, i va servir per extirpar-nas. A França està prohibida aquest tipus d'operacions. ¿La seva pròxima operació serà al penis?



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris