Tràiler oficial HOSTAGE (2021) d'Eddie Augustin

La pel·lícula va ser presentada a l'European Film Market al març a través de l'agència de vendes Devilworks. Ara disposa de distribució i té nou pòster i tráiler disponible.


Terror Films ha llançat un nou pòster i tràiler de Hostage, una pel·lícula canadenca home invasión dirigida per Eddie Augustin i protagonitzada per Nicole Henderson.  



Es tracta del debut com a director d'un cineasta que acumula diversos curtmetratges. Per a la producció de la pel·lícula Eddie Augustin es va associar amb la seva col·laboradora habitual, Laura Polisena, amb qui ha escrit i produït aquesta història d'intriga i por. Segons el director "volíem explicar una història en la qual el públic no sàpiga a qui apostar perquè tothom té el seu costat malvat".

SINOPSI: Mark no té sort i busca una casa per robar. En tria una que sembla buida i irromp per la finestra. Per a la seva sorpresa, és atacat per un assaltant desconegut, Ashley, la filla adoptiva de la gent que viu a la casa.

Hostage va ser presentada al passat EFM (1-5 de març) a través de l'agència de vendes Devilworks. Aquesta empresa va utilitzar un pòster amb un estil molt diferent al de Terror Films..., compareu:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris