Una casa embruixada de Tòquio ofereix una experiència de terror a línia

La casa embruixada Obaken ofereix una experiència terror a línia anomenada GOTCHANNEL. A través d'un xat pots ajudar amb els teus consells a salvar la vida d'un youtuber. A partir de setembre l'esdeveniment estarà disponible per al públic internacional.


Aquest estiu de l'any 2020 és pràcticament impossible viatjar al Japó a causa de les restriccions imposades pel govern japonès per afrontar el COVID-19. No obstant això, algunes empreses japoneses han decidit internacionalitzar les seves propostes culturals i que, des del saló de casa teva, puguis viure una experiència al Japó, i a més terrorífica!

La casa embruixada Obaken, situada a Tòquio, des d'aquest mes d'agost ofereix una experiència de terror anomenada GOTCHANNEL, i que es pot gaudir a través de ZOOM. Es tracta d'un esdeveniment en línia en què els participants poden comunicar-se amb un actor que interpreta un youtuber que comparteix vídeos en directe, i que en aquest cas visitarà aquesta casa embruixada. Un cop allà començarà a presenciar horribles visions.

La idea de la visita a la casa embruixada Obaken és que els participants ajudin a escapar a l'youtuber, tot i que segons informa la web oficial de l'esdeveniment no cal interactuar amb l'actor per gaudir de l'espectacle. Més enllà d'aquesta fugida, òbviament la visita també serveix per conèixer i descobrir els racons de la casa Obaken.

De moment GOTCHANNEL només estarà disponible per al públic nipó, però a partir de setembre també estarà disponible per al públic internacional. L'experiència dura uns 60 minuts, amb un màxim de 8 participants, i té un preu de 1800 Yens (14,3 €). Per a més informació visita la web oficial.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris