Nova pel·lícula de 'Bola de Drac' pel 2022: DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO

 

Tres dels creadors de Bola de Drac Super van presentar en la Comic Conde Sant Diego els primers detalls de la pel·lícula número 21 de la franquícia, que s'estrena el 2022.


En el marc de la convenció de còmic més important del món, la Comic Con (San Diego), ha estat presentat el títol, un primer tràiler i els settei d'alguns personatges de la nova pel·lícula de Bola de Drac. Es titula Bola de Drac Super: Super Hero.

L'esdeveniment incloïa la presència de Masako Nozawa (veu japonesa de Goku), Akio Iyoku (productor executiu de Bola de Drac), i Norihiro Hayashida (productor de la sèrie i pel·lícules de Bola de Drac Super). Tots junts van revelar el teaser de la nova pel·lícula Bola de Drac Super: Super Hero:



El tràiler mostra el títol així com una breu animació on es veu a Goku preparat per passar a l'acció. Més enllà de les imatges, l'animació serveix per donar un exemple de com serà l'animació de la pel·lícula, presumiblement més reforçada pel CGI en comparació amb anteriors produccions, com l'anterior Broly.

També es va revelar un nou personatge que apareixerà:


Així com altres ja coneguts, com Piccolo, una jove Pa, i a Krilin, caracteritzat de policia de la mateixa manera que es va deixar veure a La Resurrecció de 'F':



Bola de Drac Super: Super Hero s'estrena a 2022, i depenent del país serà en una data o una altra. No hi ha dates confirmades per ara.

Akira Toriyama s'ha involucrat en la producció de la pel·lícula de la mateixa manera que va fer amb Broly. El disseny dels personatges és seu així com l'escriptora de el guió, de manera que, el contingut de la pel·lícula es podrà considerar canònic. Recordem el missatge de Toriyama als fans quan es va anunciar la pel·lícula:


Com també la pel·lícula anterior, estic liderant en gran mesura la producció de la història i els diàlegs d'una altra pel·lícula increïble.

Realment no hauria de parlar massa sobre la trama encara, però prepara't per a alguns combats extrems i entretinguts, que poden presentar un personatge inesperat.

Traçarem un territori inexplorat en termes d'estètica visual per brindar al públic un viatge increïble, així que espero que tots estiguin ansiosos per veure la nova pel·lícula!


Bola de Drac Super: Super Hero serà la pel·lícula número 21 de la franquícia. Per ara no ha estat revelat l'argument, ni si s'adaptarà algun arc argumental de la manga que actualment està publicant al nostre país l'editorial Planeta.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris