L'assassí en sèrie Samuel Little dibuixa a les seves víctimes per ajudar a l'FBI

El maig de 2018 Samuel Litte (78 anys) va confessar haver matat més de 90 persones


Es coneixen casos d'assassins en sèrie que des de la presó van ajudar a la policia a seguir la pista d'altres assassins en sèrie que caminaven solts cometent assassinats, com ara Ted Bundy o John Wayne Gacy. Però el que no és tan habitual és veure com un assassí en sèrie ajuda a la policia a identificar les prop de 90 persones que va confessar haver assassinat.

Parlem de Samuel Little (setanta-vuit anys), un assassí en sèrie que el maig de 2018 va confessar haver matat més de 90 persones, i que ara està ajudant els investigadors a identificar les seves presumptes víctimes dibuixant a partir de la seva memòria. I és que Little, ja estant condemnat a tres cadenes perpètues per tres assassinats, va oferir un pacte a la policia: si li canviaven de presó faria una revelació. Aquesta revelació va acabar sent esgarrifosa, i és que segons ha dit entre 1970 i 2005 va cometre més de 90 assassinats, cosa que el convertiria en un dels assassins en sèrie més prolífics i sinistres de la història dels Estats Units.


(Samuel Little)

Els cossos de les víctimes no tots van desaparèixer sense més, sinó que moltes d'elles no es van poder relacionar amb Samuel Little. Per solucionar-ho, des de la presó de Texas, Little va començar a dibuixar els retrats de les seves víctimes amb el màxim detall possible (incloent-hi joies, color de pintallavis, la ciutat que van ser assassinades...), i va ser dimarts passat quan l'FBI va fer públics als mitjans alguns d'aquests dibuixos amb l'esperança que es puguin resoldre els casos. De fet, segons ha confirmat l'FBI, de moment ja s'han pogut corroborar gràcies a aquests dibuixos més de 30 assassinats que fins ara constaven com no-resolts.

Els dibuixos capturen el color dels ulls de cada víctima i com portaven els cabells, a més que cada dibuix està marcat amb una possible ciutat i any en què va ocórrer l'assassinat. Algunes de les víctimes dels retrats semblen somriure en el dibuix, mentre que altres semblen més rígides i sorpreses. "Esperem que algú (familiar, exveí, amic) reconegui la víctima i proporcioni aquesta pista crucial per ajudar les autoritats a fer una identificació", va dir la portaveu de l'FBI, Shayne Buchwald, en un comunicat a USA TODAY. "Volem tornar a aquestes dones els seus noms i les seves famílies algunes respostes tan esperades. És el mínim que podem fer".



Els assassinats de Samuel Little sempre van passar desapercebuts per la policia perquè Little no va enfocar la seva matança en una àrea metropolitana en concret, o un Estat en particular, sinó que la seva matança es va cometre al llarg de trenta anys en 16 estats, especialment en zones rurals.

Font: USA Today

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris