"Centre Pokémon Mega Tòquio", el més gran del món


Ahir Zona Morta vaig publicar un article sobre el J-World, un parc temàtic creat per Bandai Namco basat en les millors sèries "Jump" de l'anime, entre elles Bola de Drac Z, One Piece i Naruto. Aquest parc temàtic es troba a Tòquio, concretament al centre comercial Sunshine City, que està situat a la zona d'Ikebukuro, cap al nord de la ciutat. Doncs bé, en aquest mateix centre comercial podem trobar un altre espai dedicat en exclusiva a una de les majors franquícies del manga / anime / videojocs del Japó: Pokémon.

En Sunshine City, concretament a la 2a planta de l'edifici, el visitant podrà trobar el major centre Pokémon del món. El seu nom en espanyol seria Centre Pokémon Mega Tòquio, i es tracta d'un espai de dimensions considerables en què el visitant podrà trobar tota classe de marxandatge exclusiu de Pokémon, especialment peluixos, però també molts altres productes com roba, estoigs, figures, menjar, etc.



Com comentava, si alguna cosa predomina al Centre Pokémon Mega Tòquio són els peluixos. N'hi ha de tota mena de Pokémons, de totes les èpoques, mides i fins i tot textures, així com alguns que són edicions limitades que només es comercialitzen a temporades.

També hi ha altres productes que són exclusius de la zona de Tòquio, i que bé podríem considerar com souvenirs, però en tot cas souvenirs únics al món i per tant autèntiques relíquies per als col·leccionistes. Són productes locals (o "productes gotochi" en japonès) que inclouen certes característiques específiques de la regió a la qual pertanyen, i en aquest cas el Centre Pokémon Mega Tòquio, ho fan en referència a la ciutat de Tòquio. Per exemple, hi ha clauers de Pokémons amb la famosa Torre de Tòquio darrere.



Aquest detall, sobre si són productes locals, com també si són productes fàcilment adquiribles en grans superfícies com Amazon, o només en botigues Pokémon del Japó, se l'informa a client en la mateixa etiqueta amb el preu del producte. Hi ha etiquetes de color Blau (només es venen en Centres Pokémon del Japó), groga (en qualsevol botiga tipus Amazon), o Roja (producte local limitat).

Ja saps, si ets fan de Pokémon i vas de viatge al Japó, no pots deixar escapar l'oportunitat de visitar el Centre Pokémon Mega Tòquio. Gaudiràs com un nen, i a més val la pena també intentar conèixer a molts altres que, com tu, són aficionats a Pokémon i estaran disposats a reptar-te a un combat. És el que feien la majoria dels que acudien al Centre Pokémon Mega Tòquio, a més de comprar i fer-se mil fotos.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris