DR. GIFT: Danielle Harris sorprèn a la primera imatge oficial de la pel·lícula

La icona femenina del gènere de terror ha protagonitzat pel·lícules com Hatchet 2 o Stake Land.


Aquí teniu la primera imatge oficial de l'esperada Dr. Gift, on la icona femenina del gènere Danielle Harris en sorprèn amb un posat musical metàl·lic tot sortint misteriosament per un orifici d'un llit.

Per ara no hi ha tràiler oficial de la pel·lícula, però la publicació d'aquesta primera imatge ha vingut acompanyat per l'anunci de què, aquest dissabte 11 de setembre, se celebra un esdeveniment privat on es mostrarà l'esperat tràiler. Si no estàs convidat, en els pròxims dies ja estarà publicat a la xarxa.

Dr. Gift és un slasher sobrenatural Nord-americà dirigit per Abel Berry i Jennifer Michelle Stone. La pel·lícula té aquest argument:

Dos germans tenen la brillant idea de convertir un manicomi abandonat en un hostal. No els importa que un pacient mental anomenat Dr. Gift hagués matat dotzenes de persones fins que es va suïcidar allà fa cent anys.

La nit d'obertura de l'hostal aconsegueix omplir totes les habitacions amb una àmplia gamma de personatges estranys: Habitació # 1. Un grup d'investigadors paranormals. Habitació # 2. Una banda de rock de llargues cabelleres integrat només per dones. Habitació # 3. Un grup de lladres professionals esperant per robar al lloc. I a l'habitació # 4, un grup de nigromants es va obstinar a despertar a Dr. Gift amb una sessió espiritista.

Més enllà de Danielle Harris (Halloween 4Hatchet 2) com a protagonista, l'acompanyen Billy Blair (3 From Hell), Tatiana Sokolova (Bloodthirst), Shawn C. Phillips (Girls Gone Dead), Frederic Doss (Breaking Bad), Jenn Stone (Midnigh Devils), Jamie Maxwell, John Meacham (Strix), Xlcr Moon, Paula Marcenaro Solinger i Julie Anne Prescott (Teacher Shortage).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris