ECC Ediciones publicarà "Midori: La niña de les camelias", de Suehiro Maruo

En el marc del passat Saló del Còmic de Barcelona l'editorial ECC Ediciones confirmo que en els mesos vinents s'editaran el manga Midori: La niña de les camelias (Shojo Tsubaki: Chika Gento), una de les primeres obres creades pel polèmic autor Suehiro Maruo. No es van confirmar dates, però sí que abans de finalitzar l'any sortirà a la venda en llibreries.

Midori: La niña de les camelias va ser adaptada i il·lustrada per Suehiro Maruo el 1984, i el manga consta d'un sol volum

La història pren com a protagonista una nena anomenada Midori, que és constantment maltractada i abusada pels seus companys de treball en el circ, fins que un misteriós mag convertirà els seus malsons en un veritable somni. Aquesta obra, neix d'una popular història oral de homònim títol originària entre l'Era Meiji i Era Showa, però avui dia amb prou feines és recordada per la seva adaptació al manga, que com deia es va publicar el 1984. També, i no menys interessant, és la seva adaptació a l'anime el 1992 per part de director Hiroshi Harada, i fins i tot una live action produïda per la productora Torico a 2016.

El manga de  Midori: La niña de les camelias ja va ser editat a Espanya el 2003 per una altra editorial, per la ja extinta Glénat Ediciones, que a més ells també es van encarregar de publicar moltes altres obres de l'autor. Ara, qui sembla haver pres el relleu pel que fa a contínues publicacions de l'autor japonès és ECC Ediciones, ja que han publicat fins a la data (en els seus 5 anys com a editorial) Infierno Embotellado, El extraño caso de la isla Panorama i els quatre volums de El infierno de Tomino. També mereix ser destacat que Panini Còmic va editar fa uns mesos l'integral de La Sonrisa del Vampiro, una obra anteriorment també publicada per Glénat.

Suehiro Maruo és un reconegut dibuixant de manga per a adults, però també il·lustrador i pintor japonès, que el públic la identifica per les seves històries i dibuixos que representen el sexe i la violència de forma gràfica. També és un autor que coqueteja amb elements fantasiosos i escatològics, motiu pel qual s'ha acabat convertint en un autor referent de l'ero-guro.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris