El 1r FANTBOI s'ajorna fins a juliol de 2021

L'organització del festival ha pres la decisió d'ajornar la que serà la seva primera edició, a causa de l'actual crisi sanitària de la COVID-19. No obstant això, ja han rebel·lat el cartell oficial de l'edició, així com han anunciat un pre-FANTBOI


Finalment el Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi, el FANTBOI, anuncia que a causa de l'actual situació de crisi sanitària per la COVID-19 ajorna fins a 2021 la qual serà la seva primera edició. L'organització de festival ja ha donat a conèixer les que seran les noves dates en què es realitzarà el FANTBOI, que serà entre els dies 1 i el 4 de juliol de 2021, mantenint els cinemes Can Castellet com a seu on es desenvoluparà l'esdeveniment.

L'equip del FANTBOI ha justificat aquesta dura decisió amb aquestes paraules:

La responsabilitat social i les limitacions actuals impossibiliten l'organització de l'esdeveniment en tot la seva esplendor. Donades les circumstàncies de reducció d'aforament a les sales i la incertesa que implica desconèixer quan els cinemes tornessin a la seva normalitat, el més sensat és traspassar aquesta edició de l'1 al 4 de juliol del 2021


No obstant això, no caldrà esperar fins a principis de juliol de 2021 perquè el FANTBOI iniciï la seva activitat. I és que al llarg del present 2020, tindrà lloc un pre-FANTBOI, en què es projectaran algunes pel·lícules que anaven a formar part de la programació de festival. Les dates exactes no s'han confirmat, ja que tot dependrà de l'evolució de l'actual situació de pandèmia.

Finalment, també s'ha revelat el cartell del 1r FANTBOI. Creat per l'artista de Badajoz Eva M. Ruiz, en ell es pot apreciar el leitmotiv de l'edició, el "Fight like a girl" (lluita com una noia) que reivindica la figura de la dona al cinema de gènere fantàstic, i també part del simbolisme de la ciutat de Sant Boi.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris