El remake de SUSPIRIA inaugurarà el Festival de Sitges 2018

A més, l'actriu protagonista Tilda Swinton visitarà Sitges per presentar la pel·lícula i recollir el Gran Premi Honorífic


L'espera s'ha fet llarga, però finalment ja s'ha confirmat la pel·lícula que inaugurarà el Festival de Sitges 2018: Suspiria, de Luca Guadagnino. A més, l'actriu protagonista Tilda Swinton visitarà Sitges per presentar la pel·lícula i recollir el Gran Premi Honorífic.

Suspiria 2018, el remake del clàssic de Dario Argento de 1977, apuntava en moltes travesses com a títol que podria encapçalar -i sobretot tancar-la present edició de Festival, però que si fins ara no s'havia confirmat ha estat a causa de les estratègies de màrqueting que ha pres la distribuïdora de Suspiria 2018, Diamond Films. Això ho va comentar el director de Festival de Sitges Àngel Sala en la roda de premsa del primer avanç de títols per a l'edició d'enguany.

Aquesta nova versió de Suspiria obrirà l'edició número 51 del Festival de Sitges, que tindrà lloc el 4 d'octubre a l'Auditori Melià. Sens dubte es tracta d'una de les pel·lícules que més expectació ha creat darrerament, i que l'espectador de Sitges podrà gaudir en primícia -ja que la seva estrena oficial serà el 20 de novembre- en una sessió que comptarà amb la presència del seu director Luca Guadagnino (Call Em by Your Name, Enlluernats pel sol) i l'actriu Tilda Swinton, moment que rebrà el Gran Premi Honorífic.

L'argument de la pel·lícula, segons s'explica, serà bastant fidel al metratge original, encara que el seu director Lucca Guadagnino s'ha estès el metratge fins als 145 minuts. Suspiria 2018 explica com una jove aspirant a ballarina viatja a Alemanya per perfeccionar el ball de ballet i, mentre assisteix, els estudiants comencen a desaparèixer. Aviat descobrirà que l'escola té una fosca història de bruixeria i morts horribles.

Suspiria 2018 està protagonitzada per Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chlë Grace Moretz, Mia Goth i Jessica Harper, que va ser protagonista del film original de Dario Argento. La banda sonora va a càrrec de Thom Yorke, líder de la reconeguda banda de rock Radiohead, en detriment de la orginal Goblin.

Tilda Swinton, que rebrà el Gran Premi Honorífic a Sitges per la seva reconeguda trajectòria i talent, ha demostrat molta versatilitat de registres en una gran quantitat de títols que van des del drama, al fantàstic, a l'acció o l'humor, i ara també podem incloure el gènere de terror a la seva trajectòria amb Suspiria (2018). Destaquen Orlando (Sally Potter, 1992), Adaptation (Spike Jonze, 2002), Cremar després de llegir (Joel i Ethan Coen, 2008), El curiós cas de Benjamin Button (David Fincher, 2008), Només els amants sobreviuen (Jim Jarmusch , 2013), Snowpiercer (Bong Joon-ho, 2013), El Gran Hotel Budapest (Wes Anderson, 2014), Dr. Strange (Scott Derrickson, 2016) i Okja (Bong Joon-ho, 2017).

El Gran Premi Honorífic el rebran altres actors que acompanyaran Tilda Swinton fins al faristol de l'Audtori Melià, com Peter Weir, Nicolas Cage i Ed Harris, en el que és sens dubte una de les edicions de Sitges amb més glamour dels últims anys.

La venda d'entrades per poder assistir a la Gala d'Inauguració de Festival de Sitges serà aquest mateix dijous 30 d'agost, a partir de les 12:30 hores, a través del web del Festival.


 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris