El tauró satànic torna a SHARK EXORCIST 2!

Donald Farmer, director del film original, ha iniciat la preproducció d'aquesta seqüela que estarà protagonitzada per Jessa Flux i Kasper Heck


L'espiral de bogeria que ha emprès el cinema de terror de molt baix pressupost en els darrers anys no sembla tenir aturador. Sharknado va marcar el camí el 2013, i l'estela de subproductes que exploten aquest fenomen d'èxit televisiu és cada cop més rebuscat i ridícul. Aquest cop toca parlar d'una seqüela d'un film que va tenir la seva rendibilitat el seu dia, de Shark Exorcist 2.

I com el seu títol indica, es tracta d'una pel·lícula que barreja els taurons depredadors amb els exorcismes. Aquest plantejament ridícul és el que vol esprémer en una continuació el director del film original, Donald Farmer, qui ha creat recentment una campanya de crowdfunding per a buscar finançament pel projecte.

A la pàgina oficial promet més perill i emocions a Shark Exorcist 2, on un dimoni carnívor amb forma de tauró li posarà les coses difícils a un exorcista que intentarà aturar aquesta entitat diabòlica. Més enllà de la premissa argumental, la pàgina també anuncia un repartiment ple de cares conegudes del més recent cinema de Sèrie Z nord-americà, i a més mostra una fotografia en biquini d'una de les seves actrius, l'explosiva Jessa Flux. Per cert, el biquini de Jessa Flux també es pot adquirir a la pàgina (estarà fet servir).

Donald Farmer és un especialista en cinema de terror de Sèrie Z. De la seva ment han sortit altres produccions com Hooker with a Hacksaw i Cannibal Hookers.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris