Els llibres PÀNIC de R.L. Stine seran adaptats en una nova sèrie de televisió

El productor de les pel·lícules Goosebumps (2015) i Goosebumps 2 (2018), Neal H. Moritz, uneix esforços amb Scholastic Entertainment per realitzar una sèrie televisiva d'acció real que adaptarà alguns llibres escrits per R.L. Stine


Segons llegim a Varietyes realitzarà una sèrie de televisió basada en els llibres de Pànic ("Goosebumps" el títol original) de R.L. Stine, una col·lecció que va ser publicada a l'Estat Espanyol als anys noranta i va obtenir un gran èxit de lectors, sobretot de públic infantil i juvenil.


Pànic és una de les sèries de llibres més venudes de la història, amb més de 350 milions de llibres impresos en anglès, i que a més ha estat traduïda a 32 idiomes, entre ells el català. Com dèiem, durant els noranta els llibres de Pànic van convertir en amants del gènere de terror a molts nens, entre els quals un servidor s'inclou, i aquest èxit va portar a estrenar també en el nostre territori l'adaptació en forma de sèrie televisiva de Pesadillas, la qual tenia 5 temporades. Es tractava d'una antologia d'històries independents sobre nens que es troben en situacions terrorífiques i sobrenaturals. Molts anys més tard, el 2015 i 2018, es van realitzar dues pel·lícules que van ser estrenades en sales de cinema.

Els encarregats de produir aquesta nova sèrie de Goosebumps serà Scholastic Entertainment, divisió cinematogràfica de Scholastic Corporation, que és l'editorial que va publicar els llibres de Pànic. Ells treballaran braç a braç al costat de Neal H. Moritz, el productor de les pel·lícules Goosebumps (2015) i Goosebumps 2 (2018) (que van recaptar entre les dues més de 250 milions de dòlars), a més de Sony Pictures TV.

Neal H. Moritz ha comentat el següent sobre el projecte:

Em va encantar fer les pel·lícules de Goosebumps i no puc esperar per donar vida a les increïbles històries de R.L. Stine a través d'una sèrie de televisió d'alta gamma que parla tant a adults com a nens.


Per la seva banda, Iole Lucchese, presidenta de Scholastic Entertainment, s'ha referit així al projecte:

Goosebumps ha mantingut els nens i les famílies a la vora dels seus seients durant gairebé trenta anys i estem molt entusiasmats d'associar-nos amb Sony Pictures Television i Neal H. Moritz per donar vida a la marca duradora d'una forma nova i fresca per a la generació actual.


De moment es desconeix quins llibres escrits per R.L. Stine seran adaptats a aquesta nova sèrie televisiva de Goosebumps, però estem convençuts que serà una bomba.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris