EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL AND VILE qualificada amb una "R" per la MPAA

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile narrarà els crims de Ted Bundy des de la perspectiva de la seva promesa, Elizabeth Kloepfer (Lily Collins), que durant anys va compartir la seva vida amb ell

Les previsions s'han complert i Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, ha estat qualificada per la MPAA amb una rotunda "R-rating", per "contingut pertorbador / violent, una mica de sexualitat, nuesa i llenguatge". Es tracta de la nova pel·lícula de Joe Berlinger (Blair Witch 2, Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes), en què l'actor Zac Efron encarnarà Ted Bundy, el mític assassí en sèrie responsable de múltiples violacions i assassinats als Estats Units .

La història narra narra els crims de Ted Bundy des de la perspectiva de la seva promesa, Elizabeth Kloepfer (Lily Collins), que durant anys va compartir la seva vida amb ell. La pel·lícula se centrarà en la fase final de la vida de Ted Bundy, quan va començar a rebel·lar seus extensos i atroços assassinats, i Kloepfer i la resta del món van aprendre el veritable abast dels seus nombrosos i crus assassinats.



Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile està dirigida per Joe Berlinger a partir d'un guió de Michael Werwie, i el repartiment es completa, més enllà de Zac Efron com Ted Bundy, amb els actors John Malkovich, Lily Collins, Kaya Scodelario, Angela Sarafyan, Jeffrey Donovan, Jim Parsons i James Hetfield de Metallica.


Netflix s'ha apropiat amb els drets d'exhibició d'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile després d'una dura batalla contra Lionsgate i STX

 

Pel que fa a la distribució del film, Netflix s'ha apropiat amb els drets d'exhibició d'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile després d'una dura batalla contra Lionsgate i STX. Es diu que aconseguir-li ha costat a la companyia uns 9 milions de dòlars, i amb ells podrà exhibir la pel·lícula als Estats Units i altres territoris internacionals. No obstant això, es diu que abans d'emetre'n la seva plataforma televisiva podria tenir algun tipus de recorregut previ per sales de cinema, però és només un rumor.

Pel que fa a l'estrena a Netflix Espanya de moment no hi ha res confirmat. Seguirem atents.

TRÀILER:  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris