GHOST IN THE SHELL: GHOST CHASER, una experiència immersiva protagonitzada per Motoko Kusanagi

Es tracta d'una experiència en realitat virtual (VR) que submergirà a l'espectador en una missió trepidant liderada per Motoko Kusanagi. És l'última producció de la franquícia Ghost in the Shell, i es podrà veure a Sitges, dins de la secció Sitges Cocoon


Més enllà de la programació oficial de pel·lícules per al Festival de Sitges 2019, encara faltava per revelar una última secció: la Sitges Cocoon. Es tracta d'una secció on es podran veure pel·lícules curtes en realitat virtual, on la tecnologia punta i el cinema s'uneixen per submergir a l'espectador a una altra realitat fantàstica, podent així gaudir de les millors experiències VR de l'any.

El programa el podeu consultar a la web, així com els membres del jurat que premiaran a la millor producció d'aquest any.

Tot i això, ens ha cridat l'atenció una de les produccions que es podran veure al Sitges Cocoon. Es tracta de Ghost in the Shell: Ghost Chaser, una experiència en realitat virtual en què l'espectador es posarà en la carn (o cos metàl·lic més aviat) de la protagonista de la franquícia, Motoko Kusanagi, per liderar una missió de reconeixement al costat de la Secció 9. L'argument oficial del curt és el següent:

El ministre de Defensa, que s'espera que participi en una reunió, va ordenar una inspecció prèvia en el lloc. L'àrea ha d'estar assegurada i buidada d'una suposada amenaça terrorista.


Ghost in the Shell: Ghost Chaser és una producció de Production I.G., la mateixa empresa que ha anat creant les diferents pel·lícules i sèries de la saga. Està dirigida per Hiroki Higashi i la seva durada és de 8 minuts. Uns minuts que prometen ser d'infart, o si més no el pòster oficial així ho aparenta.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris