Imatges inèdites del rodatge de THE HUMAN CENTIPEDE

Imatges mai vistes fins ara del rodatge de The Human Centipede. La pel·lícula està disponible per veure a la plataforma Planet Horror, juntament amb les seves dues seqüeles


El director Tom Six ha compartit a través de Twitter algunes imatges mai vistes fins ara del rodatge de The Human Centipede, la qual és una de les pel·lícules més repugnants de les últimes dècades. Tot i que el DVD de la pel·lícula ja incorpora un documental on es poden veure escenes darrere de les càmeres, fins ara no s'havien compartit imatges públicament.

The Human Centipede està disponible per veure a la plataforma Planet Horror, juntament amb les seves dues seqüeles. Fins a la data la pel·lícula no ha estat editada en DVD a l'Estat Espanyol, per la qual cosa els extres de la pel·lícula i, per tant, els documentals "darrere de les càmeres", només es poden veure en edicions internacionals que no incorporen subtítols en castellà.

La pel·lícula va circular per festivals de cinema el 2009 i 2010, entre ells el Festival de Sitges. Recentment, la iniciativa Cinema From Hell va anunciar que el 2020 estrenaria en sales de cinema espanyoles The Human Centipede, però per culpa del COVID-19 i el consegüent tancament de les sales de cinema, ha estat aturat aquesta estrena.

La nova pel·lícula de Tom Six és The Onania Club, la qual s'estrenarà en festivals de cinema aquest 2020.

A continuació podeu veure vuit imatges:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris