Les 15 pel·lícules de terror més esperades del 2019

Les 15 pel·lícules de gènere de terror que amb més ganes esperem veure al llarg del 2019

El 2019 ha donat el seu inici amb desenes, centenars, potser milers de petites i grans pel·lícules de gènere de terror sobre de la taula dels productors. Totes elles lluitaran per captar la nostra atenció i reivindicar-se en un mercat cada vegada més saturat de títols, però que no deixa de ser una salubre competitivitat entre ells mateixos en què només el mateix gènere de terror pot sortir guanyant.

A continuació podreu veure un llistat amb les 15 pel·lícules de gènere de terror que amb més ganes esperem veure al llarg del 2019. També hi ha 5 pel·lícules alienes al terror que anhelem veure. Podríem afegir moltes més, és obvi, però aquestes són les que més ens criden de moment, a falta de conèixer molts altres títols independents que no gaudeixen de la mateixa publicitat que aquests títols de la llista. Com veureu, aquí hi ha pel·lícules mainstream, independents, i provinents de diferents països. Això sí, ens sorprenem a nosaltres mateixos incloure tan poques pel·lícules europees en el llistat ... En fi, esperem que us interessos.



TERROR

3 From Hell: Tercera part de la saga després de La Casa dels 1000 cadàvers i Els Renegats del Diable. Sobren les paraules, Rob Zombie és el cineasta més interessant de l'actual cinema de terror, i també el nostre favorit. En 3 From Hell es recuperarà a Otis, Baby i al Cap. Spaulding, en el que és una continuació directa del seu anterior lliurament. En paraules de Rob Zombie, veurem a l'Otis més salvatge de la saga ... Poca broma!



The Onania Club: És un expert el cineasta Tom Six a l'hora d'engrescar al públic més àvid de consumir pel·lícules que provoquin sensacions extremes, i la seva trilogia del Centpeus humà és un exemple de bon màrqueting previ. Cada nova pel·lícula que es proposa el director nord-americà és un nou repte per superar-se pel que fa a depravació, i de fet, en la nova pel·lícula titulada The Onania Club, ja ha dit públicament que "serà la pel·lícula de terror més políticament incorrecta mai vista". Ens freguem les mans.



Hanukkah: El seu tràiler ens va deixar impactats. Es tracta d'un slasher escrit i dirigit pel jove Eben McGarr i que tractarà el culte jueu i l'aniquilació dels infidels. El més destacable d'Hanukkah el trobem en el repartiment, ja que reuneix velles glòries del gènere com Sid Haig, Caroline Williams, P.J. Sols i Charles Fleisher.



Rabid: Remake del clàssic de David Cronenberg a càrrec de les germanes Soska. El seu rodatge recentment ha acabat i acaba d'iniciar el procés de postproducció. De moment, més enllà de les 50.000 selfies al dia que pugen en xarxes socials les directores, també s'han dedicat a compartir imatges del rodatge de la pel·lícula, així com alguna imatge promocional que ens està seduint. Val a dir que, tot i que des de La Zona Morta rebutgem els remakes de base, hem de reconèixer que Rabid de Cronenberg és la pel·lícula més fluixa del director, per la qual cosa caldrà comprovar si les germanes Soska milloren el vist amb anterioritat. El seu estil ens agrada, basat en la barreja d'humor, feminisme i violència física.



US: El nou de cineasta Jordan Peele després de l'excel·lent Get Out. Recentment es va estrenar el tràiler oficial de la pel·lícula, i es confirma que Us serà de gènere de terror i que no tindrà res a veure amb el tema racial del seu anterior film. Al principi serà al març quan s'estrenarà en cinemes nord-americans.



In the Tall Grass: Adaptació al cinema d'una de les novel·les més interessants de Stephen King. Dirigida pel gran Vincenzo Natali, el que més ens crida In the tall Grass és que el dissenyador conceptual de la pel·lícula serà el mangaka Shintaro Kago, el nostre autor manga favorit! El seu treball consistirà a dissenyar tot el relacionat amb l'estètica de la pel·lícula, així com els personatges i els seus estats d'ànim.



Doctor Somni: Fa uns anys Stephen King va escriure Doctor Somni (2013), la continuació de La Resplendor (1977). La seva adaptació al cinema no ha trigat massa, i serà a finals de 2019 -o principis de 2020- que serà estrenada en cinemes, continuant així el que ha passat en la pel·lícula de Stanley Kubrick (1980). Aquesta adaptació vindrà signada en la direcció per un dels pesos pesants del gènere de terror mainstream més actual: Mike Flanagan.



Darlin: Tercer lliurament de la saga dels caníbals sorgits de la ment del difunt escriptor Jack Ketchum, que van ser adaptats a cinema en Offspring i The Woman. Aquest tercer lliurament, ja sense Ketchum i Lucky McKee, estarà escrita, dirigida i protagonitzada per Pollyanna McIntosh, en el que serà el seu debut darrere de la càmera. Segons va comentar fa uns mesos la mateixa cineasta, Darlin ja està rodada i es va presentar a Cannes per aconseguir distribució. Més enllà d'això, respecte a la pel·lícula en si, ja hi ha disponible l'argument, el repartiment i una imatge oficial (imatge superior).  



Critters: A New Binge (sèrie TV): Es tracta d'un projecte que porta donant voltes des de 1992, però que fins ara no ha fructificat. I serà amb Rupert Harvey i Barry Opper, els productors de les pel·lícules originals de Critters, que també estaran darrere d'aquesta sèrie televisiva. Jordan Rubin, Jon Kaplan i Al Kaplan seran els guionistes, sent Rubin qui assumeixi també la tasca de director, per a una sèrie que segons sembla tindrà certa continuïtat amb les pel·lícules originals. Vam créixer amb els Critters, i seguirem creixent amb ells.



Abruptio: Pel·lícula de terror, acció i supervivència que té en el seu repartiment a noms com Sid Haig, Robert Englund i Jordan Peele, i que tracta sobre un home que un dia desperta amb un explosiu al coll i que només podrà evitar que detoni si comença a matar gent. La premissa ens crida l'atenció..


Clownado: Es tracta de la nova pel·lícula del veterà director de cinema caspós Todd Sheets, que no sol decebre quan divertiment i desfasament. Clownado, com el seu títol indica, promet una tempesta de pallassos assassins, seguint així la moda de les Sharkando i variants. El projecte es va iniciar via finançament col·lectiu i va ser un èxit.



Feedback: coproducció internacional que té a Jaume Collet-Serra com a productor associat i Alberto Marini com a guionista. Es tracta d'una home invasió que, segons el seu responsable, el madrileny (i debutant) Pedro C. Alonso, hauria atrapat l'espectador per la seva intensitat i no deixar-lo anar fins al final. De moment el seu tràiler ens deixa molt bones sensacions. Estrena al març.



It Comes: Tetsuya Nakashima nos encandiló a todos con aquellos peliculones titulados Confessions y El Mundo de Kanako, y ahora en 2019 vuelve al terreno que más domina (intriga/terror) con una película que muchos apuntan como a uno de los títulos importantes del 2019. Ya ha sido estrenada en Japón consiguiendo críticas muy buenas, y en febrero se podrá ver por primera vez en occidente en el Festival de Berlín. Veremos a ver.


It: Capítol 2: La seqüela de la nova adaptació d'It la podrem veure en cinemes en l'últim trimestre de la del 2019. La primera part només va adaptar la primera meitat del llibre, de manera que en aquesta continuació coneixerem la part de la història en què els joves protagonistes es fan grans, mentre Pennywise segueix atemorint. El valor d'aquesta adaptació contemporània és indiscutible, ja que no oblidem que la primera part va ser la pel·lícula de terror més taquillera de la història, arribant a recaptar a tot el món més de 700 milions de dòlars.



Belzebuth: Hi ha persones al món que ja l'han vist, com ara el públic de Sitges, que la va poder veure en un parell de maratons nocturnes en l'edició de 2017. Des de llavors, poc més s'ha sabut de Belzebuth més enllà que va agradar als pocs que la van aconseguir veure. Es tracta d'una producció mexicana amb Tobin Bell encapçalant el repartiment, i que està dirigida per Emilio Portés en el que suposa el seu debut en el gènere de terror, i que tracta sobre possessions i exorcismes. Doncs bé, finalment l'estrena oficial en sales de cinema serà a Mèxic, concretament el 11 de gener.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris