Megan Fox al tràiler de NIGHT TEETH, pel·lícula de terror que estrena Netflix a l'octubre

Netflix estrena el 20 d'octubre aquesta pel·lícula de de terror amb vampirs moderns


La popular actriu Megan Fox sembla més activa que mai en el món del cinema. Si bé ens va sorprendre gratament al seu retorn al gènere de terror a Till Death ara toca parlar d'una nova pel·lícula de terror que s'estrena a octubre: Night Teeth.


Titulada al castellà Fauces de la Noche, es tracta d'un film de vampirs que serà estrenat a Netflix aquest octubre de 2021.


La història tracta sobre un estudiant universitari que, a la llum de la lluna com a xofer, recull dues dones misterioses per passar una nit de festa a Los Angeles. Però quan descobreixi les seves intencions sanguinàries li tocarà lluitar per mantenir-se viu.


Night Teeth està dirigida per Adam Randall (I See You) en el que és el segur segon film. Parteix d'un guio escrit pel debutant Brent Dillon.


Fauces de la Noche s'estrena a Netflix el 20 d'octubre.



Megan Fox es va a donar a conèixer al cinema més crispeter a la saga Transformers. Posteriorment arribaria el seu film més emblemàtic, la imperfecta -però no menys interessant- Jennifer's Body, que ja estaria centrada al gènere de terror. Aquest 2021 ha sorprès a tothom amb la sega excel·lent interpretació al thriller de supervivència Till Death. Per l'any que ve li esperem ansiosos la seva feina al thriller policíac Midnight in the Switchgrass amb Bruce Willis, així com la quarta entrega de Els Mercenaris.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris