Més de 850 persones es presenten als càstings d'Horrorland

El parc de terror més important d'Europa ofereix 170 llocs de treball durant la temporada 2021, entre els quals es troben els d'actrius, actors, espantadores, espantadors i personal de serveis.


Els càstings d'Horrorland han començat ja a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt), al nou emplaçament del parc de terror després d'abandonar Cercs. Més de 850 persones s'han presentat per a tan sols 170 llocs de treballs, entre els quals hi ha les ofertes d'interpretació, espantadors i personal de serveis. En total, 865 aspirants que participen en les proves de selecció que s'estan duent a terme ahir i avui a les instal·lacions del mateix parc.

Els espantadors i espantadores no requereixen experiència al món de la interpretació, mentre que els actors i actrius han de ser professionals. Les altres ofertes de feina es reparteixen en sectors com la restauració, zona de jocs, espectacles, botiga i control d'accés.

Les proves de selecció s'han dut a terme amb la presència d'actors i actrius professionals, així com de veterans del parc. Han hagut de fer exercicis de gesticulació, improvisació, onomatopeies... Simulant zombis i altres personatges del món del terror.

Horrorland ja ha venut el 60% de les entrades disponibles, per a una edició que se celebra entre els dies 15 d'octubre i 6 de novembre. Les previsions són les d'obrir el parc amb el 90% de les entrades exhaurides.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris