Mor "El Diable", l'assassí en sèrie que feia pastissos de carn humana amb les seves víctimes

Dmitry Baksheevy ha estat trobat mort misteriosament a la presó, lloc on complia condemna per homicidi i canibalisme des de feia tres anys.

Conegut com "El Diable", és un assassí en sèrie d'origen rus que se sospita que podria haver matat i després menjat a unes 30 persones.


Un assassí en sèrie molt perillós conegut com "El Diable", ha estat trobat mort a la presó on complia condemna. Tenia trenta-vuit anys, i va acabar a la presó perquè, amb la seva dona Natalia Baksheeva, contactaven amb les seves víctimes a través d'una popular web de cites, per després quedar amb elles, drogar i, finalment, menjar-. Les causes de la mort de "El Diable" encara són incertes segons informa la policia.

El nom real de "El Diable" és Dmitry Baksheevy, un jove rus que el 2017 va ser condemnat a dotze anys de presó per assassinat i canibalisme. Es calcula que podria haver matat més de 30 persones des de 1999 utilitzant aquesta mateixa estratègia que comentàvem: web de cites, droga, assassinat, esquarterament i finalment canibalisme, realitzant-se en tot aquest procés nombroses fotos per immortalitzar la seva crueltat.

El seu destí a la presó va acabar succeint gràcies al fet que un dia "El Diable" va oblidar el seu telèfon mòbil al carrer i una persona el va recollir i va mirar la galeria d'imatges macabres que guardava. Segons es diu l'home va veure imatges d'una dona decapitada, el que el va empènyer immediatament a dirigir-se a la policia per informar-los. Posteriorment Dmitry Baksheevy, conegut com "El Diable", va ser arrestat i deixat en mans de la justícia.

Inicialment Dmitry Baksheevy va negar els fets, i va argumentar que les fotos amb el cadàver que es va fer conjuntament amb la seva esposa van ser perquè es van trobar el cos i van decidir fer-les. Però res més lluny de la realitat va ser quan la policia va entrar a la casa de Dmitry i la seva dona, i van trobar una casa dels horrors plena de restes de carn humana, així com fotografies dels assassins menjant-se a les seves víctimes. Més tard es va saber que la Natàlia Baksheeva venia pastissos de carn humana.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris