Netflix estrena la sèrie documental "Conversaciones con asesinos: Las cintas de Ted Bundy”

Estrena a Netflix el 24 de gener de 2019


Fa uns dies Netflix va publicar el tràiler oficial de Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapis (Títol català: "Converses amb assassins: Les cintes de Ted Bundy"), en què es pot apreciar dos minuts de conversa amb el mític assassí. El documental, que s'emetrà en Netflix com una sèrie televisiva, s'endinsarà en la ment de Ted Bundy a força d'entrevistes que se li van fer mentre estava al corredor de la mort.

El documental està dirigit pel guanyador de dos premis Emmy Joe Berlinger, un cineasta responsable de nombrosos documentals amb tints foscos com són Metallica: Some Kind of Monster, Crude o Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills. A més, des de fa anys sona amb força un documental que Berlinger s'encarrega de dirigir, però que no acaba d'estrenar-se mai, com és Raising Hell: The Visions of Clive Barker.

Seran quatre els episodis que compondran el conjunt de Converses amb assassins: Les cintes de Ted Bundy, i l'espectador podrà veure entrevistes actuals, imatges d'arxiu i enregistraments d'àudio de converses que va tenir Ted Bundy amb la policia mentre es trobava al corredor de la mort. Tot en conjunt, pretendrà il·lustrar el retrat de Ted Bundy, un dels assassins en sèrie més brutals i meticulosos mai coneguts. Aquesta serà la primera temporada, però segons l'èxit que tingui hi ha possibilitats que hi hagin altres abastant a altres assassins en sèrie.

Ted Bundy és un conegut assassí en sèrie nord-americana que va ser condemnat a mort el 1989 per l'assassinat de 36 dones, encara que s'especula que van poder ser desenes més. El seu perfil psicòpata s'amagava sota la seva professió d'advocat, una parella estable, participació en política i fins i tot un somriure que va conquistar a centenars de dones que deien que l'estimaven, de manera que pocs podien pensar que entre 1974 i 1978 Ted Bundy es dedicaria a violar i assassinar a desenes de noies joves (algunes d'elles nenes).

Converses amb assassins: Les cintes de Ted Bundy s'estrenarà a Netflix el 24 de gener de 2019. A continuació podeu veure el tràiler en castellà:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris