Mor als vuitanta anys Samuel Little, assassí en sèrie responsable de 93 assassinats

Va ser responsable de més de 90 assassinats entre 1970 i 2005. Totes les seves víctimes van ser prostitutes, drogodependents i qualsevol altre tipus de dona marginada.


Samuel Little ha mort als 80 anys en un centre penitenciari. Segons l'FBI, Little va ser l'assassí en sèrie més prolífic de la història dels Estats Units, havent estat responsable de 93 assassinats entre 1970 i 2005.

Va morir el passat dijous 30 de desembre, tal com va confirmar el Departament de Correccions i Rehabilitació de Califòrnia a través d'una nota de premsa el mateix dia de la defunció. Segons indica aquesta font, va morir a les 04:53, en un hospital extern. La causa oficial de la mort serà determinada per l'Oficina del metge forense del Comtat de Los Angeles.

El maig de 2018 Samuel Little va confessar haver matat més de 90 dones, i es va proposar ajudar a la policia a identificar les seves presumptes víctimes dibuixant a partir de la seva memòria. En aquell moment, Little, ja estant condemnat a tres cadenes perpètues per tres assassinats a dones, va decidir oferir un pacte a la policia: si li canviaven de presó faria una revelació. Aquesta revelació va acabar sent esgarrifosa, i és que segons ha dit entre 1970 i 2005 va cometre més de 90 assassinats, cosa que el convertiria en un dels assassins en sèrie més letals de la història dels Estats Units.

Els cossos de les víctimes no tots van desaparèixer sense més, sinó que moltes d'elles no es van poder relacionar amb Samuel Little. Per solucionar-ho, des de la presó de Texas, Little va començar a dibuixar els retrats de les seves víctimes amb el màxim detall possible (incloent-hi joies, color de pintallavis, la ciutat que van ser assassinades...). Aquests van ser alguns dels seus retrats:




Esgarrifoses revelacions


La confessió de Samuel Little acabar sent esgarrifós i va posar en dubte les autoritats policials i judicials nord-americanes. Va dir, "Probablement seran nombroses les persones que han estat condemnades i enviades a la penitenciària en el meu nom", i ha afegit "si puc ajudar a treure a algú de la presó, ja saps, Déu podria somriure'm una mica més".

També va confessar que model de víctimes tenia entre cella i cella. Va reconèixer la seva fixació per prostitutes, drogoaddictes i qualsevol altre tipus de dona marginada. No és que les odiés "creia que la policia no treballaria massa per trobar-les".

Aquestes confessions, així com els retrats de cadascuna de les seves víctimes, les va fer Samuel Little amb setanta-vuit anys. Dos anys després ha mort. Hi haurà volgut morir en pau?

Font: CBS, Nota de prensa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris