Sofia Zhukova reparteix durant quinze anys menjar preparat amb carn humana

Sofia Zhukova, resident a la localitat russa de Berezovka, ha confessat ser l'autora de 7 assassinats i d'haver esquarterat i cuinat els cossos. Les seves receptes eren les crestes i pastissos de carn humana, que repartia entre els nens de barri on vivia


Podria tractar-se d'una notícia freak, però la veritat és que posa els pèls de punta. Hi ha hagut a Rússia, quan s'ha descobert que una àvia de vuitanta anys ha estat acusada d'haver matat fins a 7 persones i haver-les convertit en pastissos i pastissets de carn. Més terrible encara és el que feia amb el menjar, que era repartir-la entre els nens del seu barri.

Es tracta d'un altre cas de canibalisme en pocs dies, després que es conegués que les famoses croquetes de Castro Urdiales que també contenien carn humana. El cas que ens ocupa, amb una dòcil àvia de vuitanta anys resident a la localitat de Berezovka, malgrat el seu caràcter fred i fins i tot estúpid -segons els veïns-, es dedicava a repartir aliments entre els nens del seu barri, tot i que alguns veïns no acceptaven mai la seva voluntat, ja que no sabien que portava aquest menjar. El seu nom és Sofia Zhukova, i va acabar esquarterant fins a 7 cossos per elaborar els seus "delicioses" receptes.

La primera de les víctimes va morir en 2005. Es va trobar el crani, però mai al botxí, que va resultar ser Sofia Zhukova. Segons va confessar Zhukova a la policia, la nena feia molt soroll quan jugava davant de casa. Just després d'aquest crim, l'assassina en sèrie confessa també que va començar a repartir les seves crestes i pastissos entre els veïns.

Han hagut de passar catorze anys fins que la policia trobés a la culpable, Sofia Zhukova. Tot va passar quan la policia va anar trobant restes humanes en diferents papereres de la zona residencial de l'àvia, i finalment la pista els va portar fins a la casa de Zhukova. Un cop allà, van trobar tot tipus de vísceres i òrgans humans a la nevera.

De moment el cas es segueix investigant, ja que se sospita que Sofia Zhukova podria haver matat a 4 persones més. No obstant això, ella ja s'ha declarat culpable de 7 assassinats.

Fonts: El Caso, HSB 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris