THE FOREST OF LOVE: La nova pel·lícula del polèmic director Sion Sono, produïda per Netflix

Es tracta del primer treball del controvertit director japonès Sion Sono per Netflix. La pel·lícula s'estrenarà l'11 d'octubre a la plataforma, però abans serà presentada al Festival de Sitges 2019

L'11 d'octubre s'estrenarà a Netflix la nova pel·lícula del cineasta de culte japonès Sion Sono, la titulada The Forest of Love (Ai-Naki Mori de Sakebe). El director de pel·lícules tan aplaudides com Love Exposure o Suicide Club, torna amb una història carregada de subtrames i combinant diferents gèneres, en què els actes d'un assassí en sèrie s'acabaran barrejant amb sectes, col·legiales i religió. La pel·lícula, a més, connecta directament amb el seu anterior Cold Fish.

Segons va explicar Sion Sono, The Forest of Love està inspirada en un cas real d'assassí en sèrie. L'argument oficial de la pel·lícula és el següent:

Jo Murata és un home despietat que utilitza el seu carisma per manipular a la gent. Quan Murata coneix Shin, aquest decideix que Murata i la seva turbulenta relació amb Mitsuko serien el tema perfecte per a la seva pel·lícula. A mesura que avança el rodatge, les mentides comencen a no distingir-se de la veritat i els límits de la humanitat queden provats, donant com a resultat actes tan esgarrifosos com repugnants.


El protagonista de The Forest of Love és Kippei Shina, un actor japonès que va participar en pel·lícules d'èxit com Outrage o Shinjuku Swan 2, i que l'acompanyarà en el repartiment l'actor Shinnosuke Mitsushima (The Third Murder), que interpretarà a l'assassí en sèrie .

Segons paraules de Kippei Shina, "Quan vaig rebre el guió no vaig poder amagar la meva sorpresa. Realment és molt divertit, massa horrible i massa encantador".

Abans de la seva estrena a Netflix, The Forest of Love serà presentada al Festival de Sitges 2019 els dies 4 i 6 d'octubre competint dins de la secció Noves Visions, de manera que els fans de Sion Sono podran gaudir abans que ningú a l'Estat espanyol de la seva última pel·lícula.

Sion Sono és un dels directors japonesos més polèmics de l'actualitat, però també aplaudits internacionalment. El seu nom va saltar a la fama mundial amb Love Exposure, una història de 4 hores (la intenció del director era fer-la de 6 hores) en què el drama familiar es combina amb l'humor, el gore i l'erotisme. La pel·lícula va guanyar premis en festivals de tot el món, com en el de Berlín. Des de llavors, pel·lícules com Cold Fish, Why do not you play in hell? Antiporno, Tag, Himizu o Guilty of Romance, entre d'altres, han fet les delícies dels aficionats al bon cinema japonès.

Teaser tràiler de The Forest of Love:  




Sion Sono y las plataformas digitales


The Forest of Love no se trata del primer trabajo de Sion Sono para una plataforma digital. Antes de ella, Sono se vio implicado en 2017 en la producción de la serie Tokyo Vampire Hotel para Amazon, por lo que The Forest of Love será su primer trabajo para Netflix.

Netflix está apostando fuerte por las producciones japonesas, más incluso de lo que un occidental pueda pensarse. Su plataforma local ya cuenta con un catálogo de títulos superior al de los Estados Unidos, con más de 6.000 películas y series de televisión.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris