THE RANGER, l'adaptació literària del slasher dirigit per Jenn Wexler

La novel·la ha estat escrita per Ed Kurtz partint del guió original de Jenn Wexler i Giaco Furino

No és habitual la publicació de novel·les basades en pel·lícules, però de vegades passa, tal com vam explicar recentment amb la novel·lització d'Uzumaki (encara que aquí es basava en un manga). El cas que ens ocupa és el de The Ranger, un slasher d'origen nord-americà que va poder veure a la passada edició de Festival de Sitges, i que en general va deixar un molt bon sabor de boca als espectadors.

La pel·lícula de The Ranger sortirà a la venda en DVD / BD el pròxim 9 de maig de 2019, i quan ho faci ja estarà a la venda la seva novel·la oficial. Aquesta novel·la, d'homònim títol, es basa en el guió original coescrit per la seva directora Jenn Wexler juntament amb Giaco Furino, i que ha estat escrita per Ed Kurtz. En total, 197 pàgines presentades amb una bonica portada a càrrec de l'il·lustrador Dyer Wilk, que de ben segur us generarà reminiscències als llibres de R. L. Stine.

La sinopsi del llibre és la següent:

Un grup de Punks adolescents que fuig de la policia s'amaga al bosc. Allà hauran d'enfrontar a l'autoritat local, un guardabosc trasbalsat.


La novel·la de The Ranger va sortir a la venda el 3 de maig passat de 2019, i es pot adquirir per Internet.


Portada i contraportada de la novel·la, editada per Twisted Publishin



The Ranger suposa el debut al llargmetratge de la cineasta Jenn Wexler després del rodatge de dos curtmetratges. Tanmateix, la seva relació amb el cinema, i concretament amb el terror, ja ve de lluny, i és que Wexler fa anys produint pel·lícules com l'excel·lent Psychopaths, el segment "N" de ABCs of Death 2 o la futura Depraved, totes elles per a la productora Glass Eye Pix, una productora nascuda el 1985 per Larry Fassender.

Font: Joblo

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris