Tràiler de THE MONSTER WITHOUT, pel·lícula de terror i fantasia de Filipines

Criatures sorprenents i terrorífiques del folclore filipí, com l'Aswang, tenen presència al nou film de Randal Kamradt 


Ens arriba el tràiler oficial de The Monster Without, pel·lícula fantàstica amb criatures terrorífiques i sorprenents pròpies de la mitologia filipina. Aquesta és el nou film del guionista i director Randal Kamradt (Faraway).


Aquesta obra de caire familiar acull un repartiment internacional encapçalat per Jake Macapagal (Metro Manila) i la sensació de YouTube Jessica Neistadt. També hi són Christina Yr. Lim, Dana Jamison, Meriden Villanueva, i Andrew Reiley.


És el 2017 i el món encara no sap que els monstres, o Yablo, són reals. Entra en acció “P.H.A.S.E.”, un equip internacional de científics i soldats poc finançats amb seu a les Filipines rurals, i que junts intentaran protegir l’home i el monstre.


Com a curiositat, una de les criatures més emblemàtiques de la mitologia filipina, l'Aswang, té presència a The Monster Without. Es tracta d'una dona que es desfà de la cintura i pot volar. Aquesta criatura també es va deixar veure a un altre film filipí de terror, a l'extraordinària Misterio en la Noche.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris