Tràiler de TED BUNDY: FALLING FOR A KILLER, la serie d'Amazon amb dones supervivients a l'assassí

Entre els testimonis que compartiran la seva experiència estan l'exxicota de Ted Bundy, Elizabeth Kendall, i la seva filla Molly. Ted Bundy: Falling for a Killer s'estrenarà a Amazon Prime el 31 de gener de 2020


Els assassins en sèrie han estat molt presents en les produccions de cinema de terror d'aquest 2019, especialment en plataformes com Netflix, i sembla que el 2020 ho seguirà sent. I és que Amazon Prime acaba de publicar el tràiler d'una docusèrie sobre Ted Bundy titulada Ted Bundy: Falling for a Killer, en què s'assegura que persones molt properes a l'assassí compartiran les seves experiències amb el públic, entre ells la seva exparella i filla. Amazon descriu així el projecte:

Per primera vegada, l'expromesa de Ted Bundy, Elizabeth Kendall, la seva filla Molly i altres superiviventes, compartiran les seves experiències aportant nous detalls sobre Bundy, l'atracció que tenia sobre les dones i un abundant arxiu de fotos familiars mai abans vistes.


Les produccions cinematogràfiques que s'han realitzat en 2019 sobre Ted Bundy han estat Converses amb assassins: les cintes de Ted Bundy i Extremadament cruel, malvat i pervers, totes dues estrenades a Netflix. Amb Ted Bundy: Falling for a Killer la plataforma Amazon Prime intentarà donar un cop d'afecte al sector de les plataformes en aconseguir el testimoni d'Elizabeth Kendall i la seva filla Molly.



Ted Bundy: Falling for a Killer s'estrenarà el 31 de gener de 2020.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris