[Vídeo] Zöe Bell desafia altres actrius de Hollywood a BOSS BITCH FIGHT CHALLENGE

Actrius com Cameron Diaz, Scarlett Johanson, Drew Barrymore o Margot Robbie s'han deixat colpejar i després han tornat el cop, en un brutal desafiament anomenat Boss Bitch Fight Challenge. Un desafiament produït i dirigit per Zöe Bell


Sabem de sobres que Zöe Bell és una actriu dotada amb caràcter i virtuts per a les baralles, cosa que va demostrar de sobres en pel·lícules com Death Proof de Quentin Tarantino, l'adrenalítica Mercenaries oa la brutal Raze (imatge superior). Doncs bé, a causa del confinament per la pandèmia del COVID-19, Zöe Bell va proposar un “Challange” (desafiament) a altres actrius de Hollowood titulat Boss Bitch Fight Challenge, en què han de gravar-se primer deixant-colpejar a la cara i després elles tornar el cop. Posteriorment, un muntatge divertit amb cadascun dels vídeos dóna forma a tot.

Zöe Bell s'ha encarregat de la producció i direcció de Boss Bitch Fight Challenge, perquè després Jacob Horn s'encarregués del muntatge. Hi han participat actrius tan conegudes com Cameron Diaz, Scarlett Johanson, Drew Barrymore, Juliette Lewis, Lucy Lawless, Rosario Dawson, Lucy Liu, Florence Pugh, Halle Berry o Margot Robbie, entre prop d'unes 40. La veritat és que el resultat té molta gràcia i val la pena veure-ho, perquè és brutal i divertit alhora, al mateix temps que podem veure com són per dins les cases d'algunes estrelles de Hollywood.

La mateixa Zöe Bell ha compartit el vídeo Boss Bitch Fight Challenge, i nosaltres ho compartim amb vosaltres:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris