[Crítica] THE BOY BEHIND THE DOOR - David Charbonier & Justin Powell, 2020

 

-ANY: 2020

-DURACIÓ: min.

-PAÍS: Estats Units

-DIRECCIÓ: David Charbonier, Justin Powell

-GUIÓ: David Charbonier, Justin Powell

-FOTOGRAFIA: Julián Estrada

-MÚSICA: Anton Sanko

-REPARTIMENT: Lonnie Chavis, Ezra Dewey, Kristin Bauer van Straten, Scott Michael Foster, Micah Hauptman

-PRODUCTORA: Whitewater Films

 


 

 

 

Caram tu, que bé ens ho hem passat amb The Boy Behind the Door! Aquest és un thriller de terror amb una premissa senzilla però molt ben executada, que ens ha tingut clavats a la butaca fins al final.


La història tracta sobre dos nens que són segrestats i portats a una casa en mig del bosc. Un cop allà un dels nens aconsegueix escapar sense que se n'adonin els captors, i lluny de deixar abandonat el seu amic, decideix anar a salvar-lo.


Sense grans proeses cinematogràfiques, The Boy Behind the Door avança com un joc del gat i la rata entre captors i segrestats per dins d'una casa. Una pel·lícula que bé podria ser una telemovie de qualitat, amb la que el seu director és capaç de plasmar un sentit de la intriga molt potent que genera una incomoditat molt bèstia al públic. De fet, hem suat com feia temps mirant la pel·lícula.


Si que és cert que es generen moltes situacions previsibles que són les que no fan elevar el film a l'estatus de gran pel·lícula. Estem enfront d'un film correcte, que aconsegueix fer les coses bé, i generar un entreteniment que pot agradar a un públic generalista. Això no impedeix que aquesta correcció a vegades sigui més punk, amb un parell d'escenes gore que fan apartar la mirada a qualsevol.


The Boy Behind the Door és un film sobre la veritable amistat, aquella que no es deixa mai de costat a un amic i que es cobreix les esquenes en els moments de perill. I això ho plasma molt bé aquest parell de nanos anomenats Lonnie Chavis i Ezra Dewey amb una interpretació molt bona per a uns rols tan complicats. De fet, el pes de la pel·lícula el porten aquests dos nens.


Una proposta molt recomanable per gaudir sense trencar-se les banyes. Un thriller que voreja el gènere de terror i que, un cop arranca, es fa impossible apartar la mirada de la pantalla. Força bé.

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris