Els creadors de 'Terrifier 2' presenten STREAM: assassins competeixen en un joc sàdic

Michael Leavy dirigeix aquest slasher que acull grans estrelles del gènere de terror.


Mentre esperem amb ganes l'estrena de Terrifier 2, els productors d'aquesta pel·lícula ja treballen en un nou projecte de terror que es titula Stream. És l'empresa Fuzz on the Lens Productions. Aquest film és un slasher que acollirà a grans estrelles del gènere de terror.


La intenció d'aquesta productora és la de impulsar una saga de pel·lícules slasher amb la idea de fons de nombrosos assassins competint entre ells en un joc sàdic.  


SINOPSI: Quan Roy i Elaine Keenan s'adonen que el seu matrimoni està e crisi, decideixen que cal fer alguna cosa. Roy deixa la seva feina a un segon pla i aprofiten l'oportunitat per planejar unes vacances. Una estada tranquil·la en un hotel pintoresc és just el que necessiten, però això no és el que els espera. Amb quatre assassins trastornats patrullant els salons aparentment mundans, les probabilitats a tornar a casa vius de la família Keenan no són esperançadores. En Roy haurà de lluitar per la seva vida i la de la seva família.


Michael Leavy (Abnormal Attraction) és el director del film, i disposa del responsable dels maquillatges i efectes especials Damien Leone (Terrifier / Terrifier 2 / All Hallows Eve).


Stream està protagonitzada per molts veterans del gènere fantàstic i terror, com són Jeffrey Combs (Re-Animator), Danielle Harris (Halloween 4, 5), Tim Reid (IT), Dee Wallace (E.T.), Mark Holton (Leprechaun), Felissa Rose (Sleep Away Camp), Daniel Roebuck (Final Destination), Dave Sheridan (The Devil's Rejects), Terry Alexander (Day of the Dead), David Howard Thornton (Terrifier / Terrifier 2), Charles Edwin Powell (Exorcist III), Bob Adrian (The Conjuring 2), Sydney Malakeh, Wesley Holloway (Terrifier 2), i Michael Leavy (Terrifier).


Els últims a incorporar-se al repartiment han sigut Demian Maffei, protagonista de títols recents del cinema de terror com The Strangers: Prey at Night, Haunt i el reinici de Wrong Turn; i també Toni Todd, l'etern Candyman dels anys noranta.


La pel·lícula ha sigut rodada en un 90% i actualment està en post-producció. Segons l'equip de Stream, aquest és el procés més costós de la producció, és per aquest moment que han iniciat una campanya a Indiegogo per incentivar mecenes. Val a dir que quan falten cinc dies de tancar la campanya, ja han recaptat un 204%, més del doble del necessari!


No perdis de vista Stream, la que és una de les majors reunions d'estrelles del gènere de terror impulsada pels creadors de Terrifier 2.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris