L'actriu Ali Chappell debuta com a directora amb MALEDICTION

 

L'actriu protagonista de Necropolis: Legion farà el salt a la direcció amb un film de terror que considera "una història sobre mi".


L'actriu Ali Chappell prepara el seu debut a la direcció amb una pel·lícula de terror sobrenatural que es titularà Malediction. El film se situarà en un desert canadenc que està embruixat.


Aquesta actriu nord-americana potser no us sona de primeres, però si us diem que és qui protagonitza Necropolis: Legion i It Knows You're Alone de la productora Full Moon, potser ja us situeu millor. També ha protagonitzat el neo-giallo Girl with a straight razor. Totes tres pel·lícules dirigides per Chris Alexander. També ha interpretat a Annie/Shelly a Evil Dead: The Musical.


A Malediction Chappell ha escrit un guió en el que interpreta a Codi, una jove que torna a casa seva per enfrontar-se als seus dimonis... figuratius i no. A mesura que Codi s’aïlla i cau més en la psicosi, és observada per alguna cosa al bosc, una presència monstruosa que amenaça de consumir-li el cos i l’ànima.


El rodatge començarà aviat al nord d'Ontario, al Canadà, i acabarà al mateix lloc el desembre de 2021. El 2022 serà presentada per festivals.


La pel·lícula la protagonitza Bee Dawley (It Knows You're Alone) i Ariel Edwards. Per la seva banda, Chris Cooper (Hannibal, Orphan Black) s'encarregarà dels efectes especials i de maquillatge.


Ali Chappel diu “Aquesta és, en molts aspectes, una història sobre mi, tot i que és un desenfocament elaborat i decididament basat en el gènere. Després d’escriure el guió, sempre tenia la intenció de jugar a Codi. Però també tenia sentit que ningú més pogués dirigir aquesta pel·lícula que jo”.


Val a dir que aquest estiu Ali Chappell va dirigir un curtmetratge de terror anomenat Verified, inèdit per ara.


Font: HS

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris