Per què el títol “Scream” i no “Scream 5”? Kevin Williamson respon

El guionista de les quatre primeres pel·lícules de la franquícia ara només exerceix de productor executiu a Scream, la cinquena entrega de la saga.


És la pregunta que molts fans de Scream es fan. Per què el títol “Scream” i no “Scream 5” si es tracta de la cinquena pel·lícula de la saga? Aquesta resposta l'ha donat Kevin Williamson, guionista de les quatre primeres entregues de la saga a més de productor executiu d'aquesta última, a través d'una entrevista que li han fet a US Weekly.


Lluny d'esclarir dubtes, Williamson sembla jugar a confondre els fans amb la seva resposta. Diu:


Bé, sempre va ser “Scream 5” perquè és la cinquena, però no crec que ho diguéssim seriosament. No crec que ningú vulgui veure el número cinc després d'un títol. Crec que això ho hauríeu de preguntar millor a Paramount o a qui sigui, però crec que treure el “5” i anomenar el títol “Scream” funciona, perquè ara és una pel·lícula completament nova. Hi ha l’elenc de sempre. I com ells influeixen en aquest nou món. Hi ha tota una generació de nous personatges que són molt divertits. Crec que és un gran repartiment. És un grup increïble de nens i joves talents i són molt i molt bons. Ara la nostra Sidney i la resta de personatges madurs són els adults. Funciona molt bé.


La sensació que ens deixa Williamson és que Scream no és un reinici complet de la saga, pel fet que es personatges de Sidney (Neve Campbell), Gale (Courteney Cox) i Dewey (David Arquette) tindran una repercussió en aquesta nova generació de personatges dels quals ens parla Williamson.


Aquests nous personatges són interpretats per Jack Quaid (The Boys), Dylan Minette (Don't Breathe), i Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen).



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris