Steven Kostanski treballa per una seqüela de PSYCHO GOREMAN

Lethal Comic llançarà al mercat un còmic basat en la pel·lícula. Kostanki espera que això impulsi la producció de la continuació de PG.


Si vas gaudir amb la barreja entre comèdia, acció i terror de Psycho Goreman, doncs has de saber que el seu director Steven Kostanski està preparant una seqüela.


A través de BD, el director canadenc ha confirmat que està treballant per aconseguir el finançament per a la pel·lícula. Diu:


"Vull seguir amb alguna cosa interessant. I, per tant, com més gent estima la pel·lícula i en vol més, més penso que "Oh merda, he de dirigir alguna cosa". I ho intento. Hi estic treballant".


Però el camí cap a la producció d'una seqüela no serà fàcil, ja que més enllà del finançament també hi ha dificultats amb els drets de la pel·lícula. De moment, diu que “intentaré que totes les coses es posin en línia i també trobi el temps per seure i escriure la maleïda cosa. Espero posar en marxa alguna cosa aviat".


Més enllà d'una possible continuació de Psycho Goreman, ara per ara només hi ha confirmat un còmic de la pel·lícula. Lethal Comics (Canadà) llençarà aviat al mercat un còmic de 65 pàgines. Els més ansiosos poden participar en un Kickstarter on obtenir grans obsequis.


Kostanski espera que amb el llançament d'aquest còmic pugui desperat les ànsies dels productors a invertir en una seqüela de Psycho Goreman. “És un còmic d’antologia que fa una mena de referència a aquelles novel·les d’antologia de Star Wars dels anys 90. Això és com totes les històries que té el Consell Galàctic, amb totes les seves falles properes amb PG. Té lloc durant la pel·lícula. És com si el Consell estigués assegut allà esperant que passessin coses amb Pandora, i tots passessin el temps. Cada personatge surt d’una història salvatge i boja”.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris