Tràiler de PRETTY BOY: el vessament de sang continua per Sant Valentí

Black Mandala presenta dos pòsters i el tràiler de Pretty Boy, seqüela directa del thriller Blind dirigit per Marcel Walz el 2019.


L'empresa especialitzada en cinema de terror Black Mandala presenta un nou film, Pretty Boy. Es tracta de la seqüela de Blind, una excel·lent home invasion del 2019 dirigida per Marcel Walz, i que ara el mateix director s'ha encarregat de dirigir partint d'un guió escrit per Joe Knetter.


Pretty Boy continua de manera directa al desenllaç de Blind. Segons el director “Està molt inspirada en els anys vuitanta i és una carta d'amor a totes les nostres franquícies de slasher preferides amb les quals vam créixer!”. I és que Walz, aquest cop, ha dirigit un film encarat cap al slasher, lluny del suspens de l'anterior film.


Aquest cop la pel·lícula se situa el dia de Sant Valentí. L'assassí emmascarat Pretty Boy agafa una dona cega de casa seva als turons de Hollywood i organitza una festa de Sant Valentí on el vessament de sang continuarà.


L'actriu Sarah Franch torna a encarnar a la noia cega. L'acompanyen al repartiment Heather Grace Hancock, Devanny Pinn, Robert Rusler, Maria Olsen, Jake Red, Andrew Rohrbach i també Jed Rowen (Pretty Boy).


Pretty Boy va ser presentada mundialment el 13 d'agost al popcorn Frights Film Festival (Florida). La première europea va ser al prestigiós FrightFest (Londres).


Tràiler oficial de Pretty Boy:



Pòsters:




Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris